Hipiq logo

Suzanne Nederlof - Klassieke Dressuur

In 2007 is www.klassiekedressuur.com van start gegaan, een initiatief van Suzanne Nederlof, zelf actief als instructrice en amazone in de paardensport, met name in de klassieke dressuur.

Sinds juli 2008 is ze derde-graads instructrice 'Rechtrichten', waarbij ze de opleiding tot instructeur bij Marijke de Jong heeft gevolgd, zelf Ridder in de Academische Rijkunst.

Eind 2009 is Suzanne voor 3 maanden in training geweest bij Bent Branderup in Denemarken.

Sinds mei 2012 lest ze graag bij Marius Schneider in Ludinghausen in Duitsland. Marius Schneider is ook Ridder in de Academische Rijkunst.

Door de jaren heen heeft ze veel ervaring opgedaan, zich verder verdiept in revalidatie en zich gespecialiseerd in de dressuur waarbij de gezondheid van een paard voorop staat. Hierbij werkt ze nauw samen met ervaren specialisten op het gebied van de osteopathie, homeopathie, voeding, zadelmakerij en diergeneeskunde, om iedere lesklant en paard zo volledig mogelijk te kunnen helpen.

Missie

Het doel van klassiekedressuur.com is het begeleiden van ruiter en paard die problemen ondervinden met de gezondheid van het paard of tegen rijtechnische problemen aanlopen.

Suzanne Nederlof kan u helpen met het rijden, grondwerk, freestylen en longeren en is werkzaam in de regio Zuid-Holland.

Er zijn verschillende manieren van begeleiding mogelijk:

  • Privéles
  • Training Meerdere Dagen:
  • Revalidatie

 Contact:

Tel: 0622576173 

www.klassiekedressuur.com 
suzanne@klassiekedressuur.com