Hipiq logo

EQcure

Werkwijze EQcure

EQcure werkt praktisch en energetisch met Counseling (bij mensen), T-Touch Paard (bij paarden) in combinatie met Touch for Health en Reiki (zowel bij mensen als bij dieren). Touch for Health wordt met name gebruikt om de onbalans te traceren en te definiëren. Reiki wordt met name toegepast ter ondersteuning van het behandelproces. Communiceren met dieren wordt toegepast bij vragen van de eigenaar, maar wordt ook ingezet bij behandelingen.

Behandeling van blessures

Aanvullend op de dierenarts wordt gestart met het in kaart brengen van de onbalans, zodat duidelijk wordt waar het probleem ligt. De disbalans, ofwel de blokkade, wordt energetisch behandeld, waardoor pijn vermindert en de balans terugkeert. Blessures kunnen op deze wijze in zeer korte tijd behandeld worden, met opmerkelijk positieve resultaten. EQcure werkt altijd aanvullend op de behandelmethodes van de dierenarts en vormt nooit een vervanging voor de reguliere medische zorg.

Verbeteren van paardrijprestaties

Wanneer paard en ruiter fysiek, mentaal en emotioneel niet in balans zijn, is het lastig om echt goede prestaties te leveren. Of is er sprake van regelmatig terugkerende blokkades bij het rijden. Dan helpt EQcure ruiter en paard in balans te brengen en als een team te laten werken. EQcure werkt altijd ondersteunend en is geen vervanging voor gedegen paardrijlessen.

Behandelen van gedragsproblemen

Wanneer een dier een traumatische ervaring of verleden heeft gehad en er sprake is van regelmatig terugkerend onverklaarbaar gedrag, helpt EQcure om het gedrag te verklaren door de ervaring aan het licht te brengen. Door middel van Reiki behandelingen wordt het probleem opgelost.

Communiceren met dieren

Het “praten” met dieren gaat op een intuïtieve telepatische wijze. Ik krijg antwoorden van het dier in de vorm van beelden, woorden, gevoel of weten. Wanneer een dier lichamelijke klachten heeft zal ik die tijdens het communiceren ook ervaren.

Redenen om een consult aan te vragen: gedragsproblemen of andere problemen van uw paard, als u iets over het verleden van uw paard wilt weten, of bij onduidelijke gezondheidsklachten van uw paard

Contact: Marjolein Lagrand, Rotterdam. 06-155 477 67  info@eqcure.nl

www.eqcure.nl